Što je ebody?

ebody je revolucionaran i nevjerojatno učinkovit oblik fitnessa. Kombinira osobni trening sa znanstveno dokazanom tehnologijom elektro-mišićne stimulacije, tijekom zabavnih, 20-minutnih termina unutar privatnih studija. Što je najbolje, trebaš odraditi samo 2 treninga tjedno kako bi primijetio poboljšanja u svojem zdravlju i kondiciji. U ebodyu vjerujemo da tvoja fitness rutina ne bi trebala nadvladati tvoj život već se uklopiti u njega. Naša vizija je da svi ljudi žive aktivan i zdrav način života, bez obzira na vremenska ili fizička ograničenja.

Zašto samo 20 minuta?

Tijekom klasičnog treninga u teretani tvoji mišići koriste između 40 i 70% svog kapaciteta dok tijekom ebody treninga tvoji mišići rade s više od 90% svog kapaciteta. I to sa svakom kontrakcijom. Na ebody treningu, koristeći naše visokotehnološko odijelo, možeš postići 85 kontrakcija u sekundi.

To čini intenzivni trening učinkovitim i djelotvornim – stoga je dovoljno samo 20 minuta 2 puta tjedno.

Prednosti ebody treninga

Znanstvena istraživanja pokazala su da je tehnologija korištena za ebody treninge učinkovitija od konvencionalnih metoda vježbanja za postizanje sljedećih ciljeva:

 • smanjenje težine i masnog tkiva
 • povećanje snage i izdržljivosti
 • smanjenje bolova u donjem dijelu leđa
 • izgradnju mišića nakon operacija ili ozljeda
 • povećanje sportskih performansi
 • tonifikaciju mišića
 • zatezanje kože i smanjenje celulita

Trening u ebody studiju

Pomislite na nas kao na svoje osobne partnere u putovanju prema boljoj formi i zdravlju. EMS trening, što znači elektro-mišićna stimulacija, je naša tajna za brže i efikasnije postizanje vaših ciljeva. U ebody studiju u samom srcu Rijeke, nudimo vam revolucionarnu metodu vježbanja, napredniju i moderniju od klasičnih teretana. Znamo koliko je vrijeme dragocjeno, a klasični treninzi nisu za svakoga. Naša misija je pružiti vam personalizirano iskustvo koje će vas približiti vašim ciljevima zdravlja i vitalnosti.

Kako EMS trening doprinosi mom zdravlju?

EMS trening jača mišiće, poboljšava držanje i potiče cirkulaciju, a sve to dok štedi vaše dragocjeno vrijeme. Veliki broj znanstvenih studija pokazuje pozitivan utjecaj EMS treninga na smanjenje bolova u leđima i kralježnici, od čega pati veliki dio populacije zbog trenutnog „sjedilačkog“ načina života. EMS trening ojačat će vaše leđne mišiće!

Nemam puno slobodnog vremena

Kako mi ebody EMS trening može pomoći?

EMS trening sesija traje samo 20 minuta, a rezultati su vidljivi brže nego što možete zamisliti. Mi prilagođavamo trening vašem rasporedu, prema dogovoru. Klasične teretane nisu za svakoga. EMS trening vam omogućuje visokointenzivan trening s minimalnim vremenom i maksimalnim rezultatima. Dajte šansu promjeni i osjetite razliku.

EMS trening: više od vježbanja

EMS trening nije samo način vježbanja; to je put prema zdravijem, snažnijem i vitalnijem životu. U ebody studiju u Rijeci, promičemo holistički pristup vašem zdravlju. EMS trening ne samo da jača vaše mišiće i poboljšava izgled, već i potiče vašu ukupnu dobrobit. Smanjuje stres, poboljšava ravnotežu i povećava energiju. Naši iskusni privatni treneri ne samo da vas vode kroz trening, već su tu da vas podrže na vašem putu prema zdravijem načinu života.

Teretana ili ebody?

Individualni pristup:

 • Teretana: Uglavnom vježbate sami ili s minimalnim nadzorom trenera, nema korekcija tehnike vježbanja.
 • ebody: Potpuno individualiziran pristup. Trener vas prati tijekom cijele sesije i prilagođava intenzitet i vježbe vašim potrebama i ciljevima.

Optimalna aktivacija mišića:

 • Teretana: Ne postižete uvijek duboku aktivaciju svih mišićnih skupina.
 • ebody: EMS trening cilja duboka mišićna vlakna koja se često ne aktiviraju u teretani, poboljšavajući ravnotežu mišića i funkcionalnost tijela.

...

Smanjen stres na zglobovima i kralježnici:

 • Teretana: Nepravilno izvođenje vježbi u teretani može opteretiti zglobove i kralježnicu.
 • ebody: EMS trening nudi manje opterećenje na zglobovima i kralježnici, čineći ga prikladnim za osobe koje pate od bolova u tim područjima.

Motivacija:

 • Teretana: Samostalno vježbanje u teretani može često dovesti do gubitka motivacije i odgovornosti.
 • ebody: EMS trening s trenerom koji pruža podršku, motivaciju i osjećaj odgovornosti, pomažući vam da ostanete predani svojim fitness ciljevima.